keskiviikko 8. elokuuta 2012

Electric City täynnä animehahmoja

Tänään käytiin Akihabarassa. Jos pidät tietokonepeleistä, elektroniikasta ja/tai animesta ja mangasta, voit vaikka suoraan muuttaa sinne asumaan. Siellä on enemmän pojille kuin tytöille suunnattua tavaraa, vaikka tokihan tytötkin voivat tykätä vaikkapa mangasta. Mutta kun jokaikisessä kaupassa on jotain tyttöbändi AKB48-tavaraa, voi meikäläinen saada pienoisen päänsäryn.


Mielenkiintoista se oli silti, tiedän minäkin joitain hahmoja ja kaikennäköistä söpöä tavaraa löytyi myös.
Täällä rupeaa harmittamaan aikamoisesti, etten omista iPhone 4:sta, sillä täällä on krääsäkaupat täynnä mitä hienoimpia kuoria tuohon nimeomaiseen kännykkään.
Tiedän myös jo valmiiksi, että kunhan saan japanilaisen kännykän (suomalainen ei saa kenttää täällä, kun se ei pääse 3G-verkkoon ollenkaan), se tulee olemaan täynnä erilaisia suloisia killuttimia. Ne varmaan painavat enemmän kuin itse puhelin...

Akihabarassa on myös paljon monikerroksisia pelihalleja, joista löytyy kaikkea tanssi- ja rytmipeleistä konsolityyppisiin seikkailupeleihin ja sellaisiin laitteisiin, joista voi kouralla yrittää noukkia mieluisinta palkintoa. Kävimme vain käveleskelemässä tällaisessa, emme kokeilleet mitään pelejä. Purikuria kävimme kyllä taas ottamassa, siis niitä kuvauskopissa otettavia kuvia, joita saa koristella.

Löysimme kaupan, jossa myytiin pelkästään Nintendo 64 -pelikonsoleita ja sen pelejä. Hintaakin oli vain muutama kymppi, haluaako joku tuttu että ostan heille sellaisen? xD

Konsolit olivat ehkäpä tarjouksessa, mutta hintaa vain noin 37 euroa.

Pelien hinnat pyörivät siinä 1000 yenin molemmin puolin, eli 10 euroa tai vähemmän.

Akihabarassa tuli vastaan myös reissun ensimmäiset tiedettävästi suomalaiset, jopa kahden eri ryhmän voimin!
Eräässä kaupassa toinen matkakumppanini kommentoi jotain tuotetta, mihin yhtäkkiä vieressä ollut suomalainen poika vastasi! Yllätyimme ainakin melkoisesti, se oli niin odottamatonta.
Toisessa kohtaa ohitsemme käveli muutama suomalainen tyttö.

Länsimaalaisia noin niin kuin yleisesti on näkynyt eniten juuri tunnetuimmilla alueilla kuten Harajukussa, Akihabarassa ja Shibuyassa. Täällä meidän alueellamme ei taas näy länkkäreitä melkein ketään, ja jos näkyy, voi olla melkein varma, että he asuvat täällä samassa guest housessa.

Käytiin muuten ennen Akihabaraa syömässä Coco Ichi -nimisessä ravintolassa curryä, joka on Japanissa vähän erilaista kuin muualla. Mutta oikein todella hyvää kyllä oli, sitäkin voisin syödä ikuisuuden.
Ruoka täällä on todella hyvää ja sopii minun vatsalleni mainiosti. ^^






1 kommentti: