torstai 9. elokuuta 2012

Eläviä pehmoleluja Uenossa

Tänään suuntasimme Uenon eläintarhaan! Huomasimme tullessamme, että olimme ehkä hieman myöhään liikkeellä, sillä meillä oli noin kaksi tuntia aikaa ennen kuin eläintarha suljettaisiin ja tämä nimenomainen paikka on aikamoisen iso, mutta ei se mitään. Päätimme, että kävisimme ne mielenkiintoisimmat eläimet läpi ja jättäisimme muut vain väliin.


 
Ensin suuntasimme päänähtävyyden luokse, joka olikin sopivasti juuri pääsisäänkäynnin vieressä. Pandoja tarhassa on kaksi ja ne olivat ihan järkyttävän suloisia, niinkin isoiksi eläimiksi. Sellaisia pehmeitä, liikkuvia pehmoleluja. Muuten eläintarhassa sai liikkua ihan vapaasti ja katsoa kutakin eläintä niin paljon kuin huvittaa, mutta pandojen edessä oli oikein jono, ja siinä sai katsella ja ottaa kuvia vain hetken ennen kuin jonon oli jo liikuttava eteenpäin. Mutta ei siinä juosta tarvinnut, ihan hyvin ehti nekin karvapallot nähdä.
Seuraavaksi suuntasimme kiertävällä reitillä tarhan ympäri nähden leijonat ja tiikerit, gorilloja, jääkarhuja, pieniä yöeläjiä, pingviinejä, lemureita ja paljon paljon muuta. Annan kuvien puhua puolestaan.









Ihan hyvin ehdimme eläintarhasta nauttia vaikka aikaa olikin hieman vähän, mutta ei tarvinnut edes kiirehtiä sen enempää.
Eläintarhasta lähdettyämme kiersimme viereistä isoa puistoa lampineen kaikessa rauhassa nauttien auringonpaisteesta mutta silti siedettävästä lämpötilasta! Tänään ei ollut läheskään niin kuuma kuin aikaisemmin, ei tarvinnut läkähtyä ollenkaan.

Saatuamme tarpeeksemme puistosta, suuntasimme kohti majapaikkaa. Pysähdyimme matkalla Ikebukurossa katselemassa vähän yöelämän alkamista ja laulamassa vähän karaokea.

Vähän lyhyempi romaani tänään, mutta annan eläimien ihastuttaa teitä. ^^





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti