sunnuntai 18. elokuuta 2013

Universal Studios Japan 25.11.2012

Viime marraskuussa 25. päivä suuntasimme Osakassa olevaan Universal Studios Japaniin. Kyseessä on siis huvipuisto Universal Studiosin elokuvien teemalla, samanlainen kuin vastaava jossain USAn maaperällä.

Mukana olivat minä ja Maritta sekä toinen minun tuutoreistani. Toisenkin piti tulla, mutta hän valitettavasti sairastui eikä voinut lähteä mukaan.


Lipun hinta oli suunnilleen sama kuin Disneylandissa eli noin 60 euroa, mutta muuten USJ pesee Disneylandin sata nolla mennen tullen. Laitteet ovat enemmän aikuisempaan makuun ja niissä on yleensä joku teema tai muuten vaan järkeä. Jotkut laitteet olivat ihan jo mielenkiintoisiakin, kuten Tappajahai-teemainen veneretki, jonka aikana hai tietenkin hyökkäili veneen kimppuun ja itsekin sain vedet päälleni. x)

Joidenkin laitteiden edustalla oli myös kuvauskohteita kuten iso tappajahai (joulukoristeilla, sillä olimme siellä joulukauden aikaan) sekä Paluu tulevaisuuteen -elokuvista tuttu Delorean-auto.







Ainoa mitä huvipuistosta voisin moittia, oli se että vessoja oli vaikea löytää ja niitä tuntui olevan aika harvassa. Mutta kyllä nekin sitten löytyivät lopulta aina tarpeen vaatiessa.

Koska olimme liikeellä joulukaudella, eräässä risteyksessä oli myös jättimäinen joulukuusi, jonka valojen sytytyksenkin ehdimme nähdä.



Kaiken kaikkiaan päivä oli oikein mukava. :D Olisin halunnut käydä USJssä uudestaankin mutta loppujen lopuksi en saanutkaan aikaiseksi ja sitten aikakin jo loppui kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti