perjantai 23. elokuuta 2013

Hongkong 28.3.-1.4.2013

Tämän vuoden pääsiäinen tuli vietettyä Hongkongissa. Japanissahan sellaista ei vietetä, eikä myöskään Hongkongissa, mutta Suomesta päin matkaavalla matkaseurallani oli silloin lomaa. Minullakin oli vielä menossa tämä intensiivikauden ja kevätlukukauden välinen lomakausi, joten olin vapaa lähtemään.

Meidän pahaksi onneksemme Hongkongissa oli pilvistä ja sateista koko se aika kun me siellä olimme. Tämä esti meitä menemästä ylös Victoria Peakille ja isoa Buddhan patsasta katsomaan. Tai, ei suoranaisesti estänyt, mutta nämä olisi ihan näköalojen takia nähtävä kirkkaalla säällä, joten jätimme sitten tällä kertaa väliin.

Hongkongin päivät siis lähinnä vain kiertelimme ja kaartelimme, katselimme ympärillemme ja nautimme ilmapiiristä.
Käväisimme Hongkongin omalla Avanue of Starsilla pariinkin otteeseen, eräänä iltana näimme myös Symphony of Lightsin.

Kerran eksyimme hieman, kun päätimme lähteä hotelimme vierestä paatilla lahden yli, mutta se menikin vähän eri paikkaan kuin olimme luulleet ja tipuimme kartalta. Löysimme kuitenkin hieman pitkähkön kävelyn jälkeen tutuille paikoille ja kaikki oli taas hyvin. Ainakin tuli nähtyä Hongkongia vähän laajemmaltikin. x)

Kiinalainen ruoka on edelleen aivan tajuttoman hyvää, siitä nautimme molemmat.
Ja Hongkongissa tosiaan pärjää englanilla vallan mainiosti, sillä kaikki mummotkin ravintoloissa osaavat sen verran englantia että tilauksen saa tehtyä. :D

Koska kerrottavaa ei ole paljoa, jätän selostuksen tähän ja annan kuvien kertoa tarinansa.

Hongkongiin(kin) täytyy päästä uudestaan~! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti