maanantai 30. heinäkuuta 2012

Toinen etappi

Matkani toinen etappi on vuorossa huomenna, kun matkaan Helsinkiin. Lentoni lähtee vasta tiistaina, mutta jotta ei tulisi kiire, menen Helsinkiin yöksi.

Matkalaukku pakattiin tänään sunnuntaina ja painoa olikin yllättäen vähän liikaa. Se selvisi kuitenkin sillä, että käsimatkatavaroihin laitettiin vähän enemmän tavaraa kuin alunperin oli tarkoitus. Painoa ruumaan menevällä laukulla on meidän puntarin mukaan nyt tasan 23 kiloa. Aikamoinen raahaaminen, mutta eiköhän siitä selvitä. ^^

Rahojen vaihdosta sen verran, että sopiva määrä yenejä odottaa minua nyt Helsinki-Vantaan lentokentällä. Forexilla asioidessa on mahdollista valita nouto myös lentokentältä ja olen sen jo aikaisemmin todennut todella käteväksi vaihtoehdoksi, joten sillä mennään nytkin.
Yenin kurssi on vain tällä hetkellä todella suolainen, mutta ei voi mitään... ehkä se siitä vielä nousee vuoden mittaan.

Viikko on mennyt pitkälti viimeisten asioiden hoidossa... en ole ehtinyt yhtään jännittää tai panikoida kun on ollut niin paljon kaikkea tekemistä. Ihan hyvä vain, muuten olisin hyppinyt seinille.

Huomenna aamulla siis nokka kohti Helsinkiä ja sitten ei enää aikaakaan kun jo puhdistan Suomen tomut kengistäni!

1 kommentti:

  1. I'm essited for you~ Seuratkoon sinua ihmisten ja haltioiden ja kaikkien vapaiden kansojen siunaus, eiku xD Hauskaa siitä tulee! :)

    VastaaPoista